









ADD GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ
Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümünde Yenişehir Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen yemeğe büyük bir ilgi vardı.
Yemekte, Atatürk’ün sevdiği yemekler olan kuru fasulye, pilav, turşu ve tatlı ikram edildi.
Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümü ile ilgili hazırlanan anma etkinliklerine bir katkı vermek amacıyla düzenlenen yemeğe binlerce kişi katıldı ve memnuniyetlerini dile getirdi.
Yenişehir ADD Başkanı Tayfun Sırman; Beklentilerin ötesinde ilgi gördüklerini ve vatandaşların katkılarıyla hazırlanan yemeğin her yıl tekrar edildiğini ve geleneksel hale geldiğini belirterek “Yemek düzenleme düşüncemizi paylaştığımız herkesten yardım ve destek bulduk. Emeği geçen, katkı veren ve bu özel günde bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ederiz. Bu gün 3 bin kişilik bir yemek verdik ve tamamen tükendi. 14 yıldan beri sürdürdüğümüz bu geleneğimizi devam ettireceğiz. Katılan ve destek veren her kese teşekkür ediyorum’ dedi.
Yemeğe, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Güney, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Orhan Sarıbal, Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Aydın, Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Yenişehir Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili İsmail Savaş, Yenişehir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Yaşar Tezgör, Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin, Demirciler Odası Başkanı Yusuf Süer, Servisçiler Kooperatifi Başkanı Fikret Çoban ve Üzeyir Şebin, Oda Başkanları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti yöneticileri, kurum ve kuruluşların müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
